Nieuws

Wereldpremière Broeders verheft u ter vrijheid tijdens SPRING Utrecht

De komende maanden reizen we met ‘Broeders verheft u ter vrijheid’ door Nederland. Na wekenlange verplaatsingen en tegen alle verwachtingen in gaan we 20 mei in première op SPRING Performing Arts Festival Utrecht. Acht uur lang is de Stadsschouwburg Utrecht voor je geopend. Met een toegangstest op zak ben je welkom op 20, 21, 22 of 23 mei. Alle informatie over kaartjes, coronamaatregelen tijdens SPRING en testen voor toegang vind je op de website van SPRING.
In Utrecht is de Jaarbeurs de testlocatie die het dichtst bij de Stadsschouwburg is. Als je in Amsterdam woont is de locatie op de Weesperstraat het meest centraal. Je kunt via www.testenvoortoegang.org zien welke testlocatie voor jou het dichtstbijzijnd is. Je laten testen is helemaal gratis.

Ook de tentoonstelling bij West Den Haag staat klaar om je te ontvangen, maar we moeten nog even geduld hebben voordat we je daar binnen kunnen laten. De eerste mogelijkheid die we zien om de deuren open te gooien, zullen we gebruiken. Voor informatie over West Den Haag kijk hier.