Nieuws

Het Huis Utrecht en Studio Dries Verhoeven zoeken een assistent zakelijk leider

Studio Dries Verhoeven en Het Huis Utrecht slaan de handen ineen en creëren een uitdagende dubbelfunctie voor een ambitieuze zakelijk assistent. De functie bedraagt 2 x 0,4 fte. Beide organisaties zijn gevestigd in hetzelfde pand in Utrecht.

Het werk van Dries Verhoeven houdt het midden tussen performance en beeldende kunst. Op theaterfestivals, in de openbare ruimte van de stad, in musea en theaters wil hij het denken van toeschouwers en toevallige voorbijgangers op scherp zetten. Studio Dries Verhoeven beoogt radicaal en grensverleggend werk te maken, liefst voor lange tijd te zien op vele plekken in Europa. De lat ligt hoog: we willen onszelf, de kijkconventies, de technische mogelijkheden en de context waarin het werk wordt gemaakt en gepresenteerd continu uitdagen. Studio Dries Verhoeven wordt structureel ondersteund door de Gemeente Utrecht en het Fonds Podiumkunsten.

Het Huis Utrecht ondersteunt jong theatertalent in hun artistieke ontwikkeling en op zakelijk en productioneel gebied. Ook produceert en programmeert Het Huis Utrecht talkshows, debatten, festivals en voorstellingen, vaak in samenwerking met diverse (Utrechtse) partners.

Het karakteristieke pand aan de Boorstraat – een tot theater en café omgebouwd schoolpand – biedt ruimte aan kunstenaars, residenten, kunstvakstudenten, theatergezelschappen, de creatieve industrie, startups en het bedrijfsleven. Het Huis Utrecht is daarmee een gastvrije, sfeervolle en levendige ontmoetingsplek en een populaire locatie voor congressen, workshops en presentaties.

Functie
De assistent zakelijk leider draagt zorg voor de continuïteit op het zakelijk bureau en valt onder de directe leiding van de twee zakelijk leiders. De assistent zakelijk leider is o.a. aanspreekpunt voor in- en externe relaties op zakelijk gebied en sparringpartner voor de zakelijk leiders. Binnen de functie is er ruimte voor ontwikkeling en verdieping op zakelijk vlak.

Studio Dries Verhoeven bestaat uit een team van 7 mensen, Het Huis Utrecht heeft een kernteam van 10 mensen. Beide organisaties werken met zzp’ers en projectteams.

De kerntaken bestaan uit de algehele ondersteuning van de zakelijk leiders, waaronder:
– Uitvoeren van (financieel) beleid en structureren, doorontwikkelen en automatiseren van operationele processen.
– Opstellen en beheren deelbudgetten. Ontwikkelen en implementeren beheersingstools.
– Financiële administratie (de boekhouding wordt gedaan door een externe boekhouder).
– Opstellen van contracten.
– Ondersteuning bij subsidieaanvragen en -afrekeningen.
– Algemene kantoorwerkzaamheden en incidenteel bieden van publicitaire en productionele ondersteuning.

Per organisatie verschillende de accenten binnen deze kerntaken.

Profiel
We zoeken iemand:
– Met liefde voor cijfers, structuur en organisatie.
– Die zelfstandig kan werken en beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit.
– Die goed en helder kan communiceren.
– Met een resultaatgerichte en flexibele werkhouding.
– Die nieuwsgierig en ambitieus is.
– Die affiniteit heeft met en enthousiast wordt van zowel Het Huis Utrecht als Studio Dries Verhoeven.

Een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische opleiding of ervaring is een pre.

Geboden
– Je maakt deel uit van twee enthousiaste teams van harde werkers
– Je werkt op een bruisende en inspirerende plek waar verschillende netwerken bij elkaar komen.
– Je functie is uitdagend én biedt ruimte om jezelf te ontwikkelen.
– Je luncht met je collega’s in een prachtige binnentuin
– Een dienstverband van 2 x 0,4 fte. Vergoeding volgens CAO theater (Schaal V – tot max € 2543,- bij fulltime dienstverband)
– Start per 1 oktober 2018 (of eerder, in overleg)

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief en CV voor 31 augustus 2018 naar yoni@driesverhoeven.com. Gesprekken vinden plaats op 11 en 17 september tussen 10.00 – 13.00 uur. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Yoni Vermeire per mail of via 030-7116079 (afwezig wegens vakantie 3-20 augustus) of met Guido Besselink – guido@hethuisutrecht.nl of via 030-2315844.