Nieuws

Guilty Landscapes Episode IV te zien op IMPAKT

Tien jaar geleden had Dries een ontregelende ontmoeting met een sekswerker op het strand van Sri Lanka. Terwijl Dries onderzoek deed naar de gevolgen van de Tsunami volhardde de jongen in het aanbieden van zijn lichaam. Toen Dries hem zei dat hij zijn jonge lichaam misschien moest beschermen voor de lusten van westerse mannen antwoordde de jongen: “Jij betuttelende westerling wil mij vertellen wat goed voor me is. Ik heb helemaal geen probleem, jij hebt een probleem.” Dries kauwde even op dat antwoord en maakte vervolgens de vierde Episode van Guilty Landscapes

Media festival Impakt toont de video installatie nu in het kader van de tentoonstelling “Modern Love”. Je kunt de installatie bekijken van 3 tot en met 7 november in het Centraal Museum in Utrecht. Bezoek de website van Impakt voor alle relevante informatie.

Dries neemt ook deel aan een panel discussie over (liefdes)taal op het internet,”The Language of Love (on the internet)” samen met Linda Duits, Kelli van der Waals en Lilian Stolk. Het panel vindt plaats op 5 november in Het Huis Utrecht en begint om 3 uur. Koop hier je tickets!
 

De foto bij dit artikel is gemaakt door Ohm Phanphiroj