Nieuws

Studio Dries Verhoeven zoekt zakelijk assistent

Studio Dries Verhoeven zoekt zakelijk assistent op korte termijn voor 3 dagen in de week (in drukke periodes 4).

We zijn een team van 7 mensen. Samen realiseren we de werken van Dries en zorgen we dat ze nationaal en internationaal reizen langs festivals en kunstinstellingen. Voor de nieuwe algemeen coƶrdinator zijn we op zoek naar een zakelijk assistent, iemand die ervaring heeft binnen een vergelijkbare functie.

We zoeken iemand die het dagelijkse financiƫle reilen en zeilen voor zijn/ haar rekening neemt, iemand met liefde voor cijfers en organisatietalent, die zelfredzaam is, nauwkeurig met een positieve energie. We houden van een heldere functieverdeling, maar we zijn uiteindelijk wel als team van zeven mensen verantwoordelijk voor het eindresultaat, geregeld springen we in als er ergens iets moet gebeuren. We maken projecten die veel van elkaar verschillen, soms in een museum, soms in een theatercontext, veelal internationaal gepresenteerd. Flexibiliteit en een dynamische geest zijn van groot belang, we hebben een gezonde argwaan jegens institutionalisering van de kunsten.

Denk je dat jij degene bent die we zoeken, of heb je vragen over de functie, stuur dan een korte email naar dries@driesverhoeven.com.